Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013/1A

 

1. kolo IV. třídy skupiny C

 

sobota 24. srpna 2013, výkop 17.00 hodin

 

Libež "A" - Kladruby

 

3 : 2     ( 1 : 2 )

 

rozhodčí: Ladislav Tinák

 

góly: 2x Karel Babka (68´ a 82´), Martin Žirovnický (2´)

sestava: Martin Vrba - Josef Balík, Milan Mareš, Jaroslav Bařina, Luděk Říha - Arnošt Kočí, Libor Zikmund, Jan Neruda, Martin Žirovnický - Pavel Bucala, Karel Babka

 

Ještě než utkání "A" teamu začalo, měli jsme problémy dát dohromady 11 lidí s registrací a schopných nastoupit. Poslepovali jsme sestavu jak se dalo a například střelec Martin Vrba, kterého trápilo zranění, musel do brány. Obavy, že by první utkání nedopadlo dobře, jsme rozprášili hned od úvodního hvizdu a zakousli jsme se s chutí do soupeře. Nasazení se vyplatilo už po pár dotecích s míčem. Již ve druhé minutě dostal přihrávku nalevo Martin Žirovnický, obhodil si svého strážce a dostal se až do vápna k zakončení a chladnokrevně rozvlnil síť hostující branky - 1:0. I nadále jsme se snažili útočit, ale hosté měli nebezpečné brejky. Ve 20. minutě jsme si komplikovanou a nepřesnou rozehrávkou pěkně zavařili a hosté z hranice vápna trestali - 1:1. Jakoby jsme se začali bát, že otěže zápasu převezmou hosté a tak jsme kazili přihrávky , které využívali hosté k rychlým protiútokům. Jeden samostatný nájezd chytil "brankář" Martin Vrba, ale další brejk po našm rohu už hosté připřečíslení 3 na 1 už zakončili a do šaten jsme šli za stavu 1:2.

V poločase jsme sčítali šrámy a zranění. Za normálních okolností by několik hráčů chtělo střídat, ale kvůli nedostatku registraček to prostě nešlo a museli jsme vydržet dalších 45 minut. Řekli jsme si, že ještě zkusíme zabojovat, protože soupeř nebyl zrovna z nejsilnějších... Síly ubívaly, ale i tak jsme se dostali do několika šancí a narozdíl od soupeře je dokázali i využít. Hodně pomohly posily Pavel Bucala a Honza Neruda. V 68. minutě dorážel lob přes brankáře do sítě Karel Babka - 2:2. A v 82. minutě po důrazu a centru Pavla Bucaly dostal hodně prostoru a času ke střele ve vápně opět Karel Babka a nezaváhal - 3:2. Takový stav jsme už s vypětím všech sil udrželi a začali vítězně. Moc velký dík všem za kolektivní a bojovný výkon a nasazení do poslední minuty. Jen tak dál, hoši!

Redartor Martin Žirovnický

                                                                                                                                    Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář